bosnia

LIGA NACIJA!

AUSTRIJA – BOSNA I HERCEGOVINA

3 DANA / BUS

14-16.11.2018.

 

Od svih evropskih glavnih gradova, Beč nam je najbliži. To je veličanstven grad, s divnim arhitektonskim i kulturnim naslijeđem, sa svojim šarmom i raskoši, blizak Parizu i Rimu.  Bilo da ste u Beču prvi put ili se vraćate po ko zna koji put, ovaj grad će Vas opet očarati i ponovno ćete uživati u njegovoj fascinantnoj privlačnosti. Za Beč se može reći da je veliki poliglot. Tu ćete sresti ljude iz cijelog svijeta. Prava je šteta ne posjetiti ga, pa makar i na jedan dan i upoznati veličanstvene spomenike na Ringu, vrtove Belvedere palače, prošeteti po Mariahilfer ili Kärtner Strasse, popiti kafu na Grabenu, vidjeti šta je napravio Hundertwasser… Ima li opravdanja za neodlazak u Beč kada tamo igra naša najbolja nogometna selekcija?  Kažu, biće nas više nego Austrijanaca!

 

PROGRAM PUTOVANJA

 

  1. DAN, 14.11.2018. (SRIJEDA), SARAJEVO – BEČ
    Okupljanje putnika na dolaznim peronima autobuske stanice Sarajevo. Polazak autobusa u 20:00h. Vožnja Centrotransovim autobusom na relaciji Sarajevo-Zenica-Bosanski Brod. Nastavak vožnje preko Hrvatske, Slovenije, Austrije… Noćna vožnja.

 

  1. DAN, 15.11.2018. (ČETVRTAK), BEČ

Dolazak u Beč u jutarnjim satima. Slijedi slobodno vrijeme za razgledanje grada, kupovinu i/ili druženje sa brojnim bh navijačima iz BiH i cijele Evrope. U dogovoreno vrijeme odlazak na utakmicu Austrija – Bosna i Hercegovina. Utakmica počinje u 20.45h! Nakon utakmice slijedi povratak prema BiH. Noćna vožnja.

 

 

  1. DAN, 16.11.2018. (PETAK), SARAJEVO

Dolazak u Sarajevo u prijepodnevnim satima.

 

CIJENA: 99,00 KM

 

U cijenu je uključeno:

– Prijevoz modernim autobusom na relaciji Sarajevo-Beč-Sarajevo,

– Usluge stručnog vodiča tokom putovanja i boravka u Austriji

 

U cijenu nije uključeno:

– Obavezno PZ osiguranje 6,00 KM,

– Ulaznica za utakmicu 64,00 KM (obezbjeđuje agencija).

 

Popusti:

– Dijete do 12 godina u pratnji dvoje odraslih 50,00 KM.

 

 

*Kalkulacija je rađena na bazi minimum 50 putnika. U SLUČAJU MANJEG BROJA PUTNIKA AGENCIJA MOŽE KORIGOVATI CIJENU KAKO BI ARANŽMAN BIO REALIZOVAN.
*Sa uplatom akontacije putnik prihvata Opće uslove putovanja.
*Agencija zadržava pravo promjene rasporeda fakultativnih posjeta uslijed nepredviđenih okolnosti.

*Za aranžman važe Centrotours Opći uslovi putovanja