putovanje2

POLAZAK IZ MOSTARA!

CIJENA ARANŽMANA DO 31.03.2017 : 289,00 KM

CIJENA ARANŽMANA NAKON 01.04.2017 : 310,00 KM

ARANŽMAN UKLJUČUJE:

Prijevoz modernim autobusom iz vlastitog voznog parka sa kompletnom opremom  (TV/DVD, WC, caffe-bar, klima);

Smještaj u hotelu sa 4* u Becu  (Austria Trend Eventhotel Pyramide****)  ili sličan na bazi dva nocenja sa doruckom   ( doručak švedski stol)

Vodičku službu i cjelokupnu organizaciju putovanja.

PDV

 

ARANŽMAN NE UKLJUČUJE:

fakultativni izlet : minimum prijavljenih 25 putnika

Obilazak grada Beča  (15,00 Eura)

Dunavski toranj+noćna panorama Beča  (15,00 Eura)

Ulaznica za dvorac Šenbrun  25 Eura

troškovi obaveznog putničkog osiguranja  (10,00 KM)

doplata za jednokrevetnu sobu

troškovi  turističke takse u hotelu

Troškove lične prirode (piće,dodatni obroci,telefon, karte za javni gradski prijevoz i sl.)

 

NAPOMENA: Za realizaciju fakultativnih izleta potrebno je minimalno 25 prijavljenih putnika. Organizator izleta zadržava pravo izmjene termina i uslova izvođenja fakultativnih izleta predviđenih ovim programom.

Cijena aranžmana je kalkulisana na bazi 35 putnika. Ukoliko bude manje prijavljenih putnika možemo realizovati putovanje uz prethodni dogovor sa klijentima o korekciji cijene. Ukoliko dodje do otkazivanja putovanja dužni smo obavjestiti sve klijente koji su izvršili rezervaciju 7 dana prije polaska na putovanje.

REZERVACIJA PUTOVANJA: Nudimo mogućnost plaćanja aranžmana u ratama .Prilikom rezervacije putovanja potrebno je dostaviti kopiju pasoša te uplatiti avans u iznosu od 30% od ukupne cijene koštanja aranžmana.UPOZORENJE: Mole se putnici da vode računa o svojim putnim ispravama, novcu i stvarima u toku trajanja aranžmana. Svaki putnik je dužan samostalno provjeriti važnost svojih dokumenata i provjeriti zakonske regulative oko ulaska u države koje su u programu putovanja. Svi putnici su duzni imati validnu policu putničkog zdravstvenog osiguranja.

Posebne pogodnosti za sindikalne organizacije, firme, škole ,Opštine….plaćanje na 6 mjesečnih rata bez kamata!!!!!!! Uz ovo putovanje vrijede opšti uslovi putovanja TA Autoprevoz-Bus.Uz ovo putovanje vrijede opšti uslovi putovanja TA Autoprevoz-Bus. Svim putnicima stojimo na raspolaganju za sva pitanja u vezi sa programom putovanja putem telefona 036/551 900  ili na email: booking@autoprevoz-bus.ba

1

Dan 1

Petak (28.04.2017.) Mostar-Sarajevo-Beč Polazak iz Mostara sa Autobuske stanice u popodnevnim satima, Sarajeva ispred Zemaljskog muzeja. Vožnja pravcem Brčko-Orašje a zatim preko Osijeka i Mohacs sa pauzama po potrebi.
2

Dan 2

Subota (29.04.2017.) Shopping-SCS Dolazak u Beč u jutarnjim satima. Posjeta najvećem šoping centru u Austriji, SCS-u, “Shopping city sud”, koji se nalazi na periferiji Beča. Slobodno vrijeme za shopping. Sastanak na parkingu shopping centra i odlazak u hotel. Podjela soba na recepciji hotela. Slobodno vrijeme za odmor. U večernjim satima nudimo mogućnost odlaska u centar grada javnim prevozom (metro) u pratnji vodiča. Šetnja centrom grada. Slobodno vrijeme. Povratak u hotel. Noćenje.
3

Dan 3

Nedjalja (30.04.2017.) Šenbrun-Beč-Donauturm Doručak. Fakulativni izlet “Obilazak grada”: Odlazak autobusom do bivšeg ljetnikovca Habsburške monarhije, veleljepnog Šenbruna (obilazak vrtova i Gloriette, bez ulaznica). Nakon posjete Šenbrunu slijedi odlazak u centar grada a zatim u obilazak znamenitosti u pratnji vodiča: Ulica Ring, Opera, Muzejska cetvrt, Parlament, Rathaus, Univerzitet, Votivkirche, Schwedenplatz, a zatim pješice do Stephanplatza i katedrale St.Stephan te ulica Graben i Kaertner. Povratak u hotel. Slobodno vrijeme za individualne aktivnosti. U večernjim satima nudimo mogućnost fakultativnog odlaska na Dunavski toranj (Donauturm) sa kojeg se pruža prekrasna panorama Beča i okoline. Nakon posjete Dunavskom tornju nastavljamo naš obilazak vožnjom prema centru Beča, gdje ćemo uživati u noćnoj panorami grada, koja uključuje vožnju Bulevarom Ring na kojem se nalaze poznate Bečke atrakcije poput Parlamenta, Opere, Rathausa i dr. Pauza za šetnju centrom grada i individualne aktivnosti. Povratak u hotel. Noćenje.
4

Dan 4

Ponedjeljak (01.05.2017.) Beč-Graz Doručak. Odjavljujemo se iz hotela. Vožnja prema Grazu, prijestolnici Austrijske pokrajine Štajerske Dolazak u Graz u podnevnim satima. Slijedi obilazak znamenitosti grada Graz-a u pratnji vodiča. Kunsthaus, Murinsel, a zatim posjeta Schloßberg-u sa kojeg se pruža prelijep pogled na grad i na kojem se nalazi simbol Graza, Uhrturm (kula sa sat-om). Obilazak završavamo ispred gradske vijećnice, Landhaus. Slobodno vrijeme za kratki odmor. Nastavak putovanja prema BiH. Vožnja preko Spielfelda, Maribora, Zagreba uz povremene pauze.
5

Dan 5

Utorak ( 02.05.2017.) Dolazak u BiH u ranim jutarnjim satima. KRAJ USLUGE.