budapest

  1. mart Dan žena

BUDIMPEŠTA

4 dana/2 noćenja sa doručkom

                                                                           07.03.19. – 10.03.19

PROGRAM PUTOVANJA

1.dan  MOSTAR   četvrtak  07.03.19                       

Polazak grupe u večernjim satima- 22:00 sa autobuske stanice iz Mostara . Polazak iz gradova  Čapljina, Sarajevo, Zenica po dogovoru. Putovanje modernim autobusima Autoprevoz-Bus-a. Noćna vožnja preko Sarajeva,Zenice, Doboj, Bosanski Šamac, Osijek,Seksarda do Budimpešte sa usputnim zadržavanjima radi odmora.

2.dan. BUDIMPEŠTA  petak a 08.03.19.

Dolazak u Budimpeštu u jutarnjim satima. Odlazak u trzni centar ARENA PLAZA i shopping u trajanju od cca 3-4 sata. U 14;00 sati smještaj grupe u hotel 3***. Slobodno vrijeme za odmor.  U večernjim satima fakultativni odlazak na večeru u Čardu uz muziku i folklor peštanskih čardi i uživanje u nacionalnim specijalitetima uz bogat kulturno- umjetnički program (Cijena uključuje: prevoz, večeru, aperativ, vino, vodu, folklorni program i muziku.Povratak u hotel. Noćenje

  1. dan BUDIMPEŠTA subota  09.03.19.

Doručak. Fakultativni odlazak na razgled grada u pratnji stručnog vodiča. Planiran je obilazak Budima,Ribarske tvrđave,Trga heroja,Parlamenta . Slobodno vrijeme za šetnju. U večernjim satima  fakultativni odlazak na noćno krstarenje Dunavom. Plovidba u trajanju cca 1h, uz najljepši panoramski pogled na Budim i Peštu. Po završetku odlazak u hotel. Noćenje.

  1. dan BUDIMPEŠTA-MOSTAR nedjelja  10.03.19.

Doručak. Nakon doručka napuštanje hotela cca 10:00 sati. Polazak u pravcu BIH sa usputnim pauzama za odmor. Dolazak u Mostar u večernjim satima .

CIJENA: 189,00 KM

 

U cijena je uračunato :  

Prevoz modernim turističkim autobusima Autoprevoz-Bus-a (klima, WC, TV/DVD) na navedenim relacijama

smještaj u hotelu 3* ili 4* u Budimpešti na bazi 2 noćenja sa doručkom u dvokrevetnim

i trokrevetnim sobama

posjeta shopping centru Arena (www.arenaplaza.hu)  u Budimpesti

pratioca za vrijeme trajanja aranžmana

troškove organizacije putovanja

PDV

 

U cijenu nije uračunato :  

Vožnja brodom Dunavom – min 30 pax ….15 € ( uključen lokalni vodič + čaša šampanjca kao piće dobrodošlice)

Proslavu u čardi – 30 €  ( muzika,folklorni program, večera 3 obroka, neograničena konzumacija vina, voda,kafa)

fakultativni izlet “Obilazak grada” 10,00 Eura

ulaznice tokom razgleda

putničko zdravstveno osiguranje – 8 KM

dodatno sjedište u autobusu 50 KM

doplata za jednokrevetnu sobu  100,00 KM

 

Popust za djecu do 12 godina 10 %.

 

NAPOMENA: Agencija Autoprevoz-Bus  zadržava pravo promjene rasporeda posjeta usljed nepredvidjenih okolnosti. Za realizaciju fakultativnih izleta potrebno je minimalno 25-30 prijavljenih putnika. Cijena aranžmana je kalkulisana na bazi 40 uplata.Ukoliko bude manje prijavljenih uplata možemo realizovati putovanje uz prethodni dogovor sa klijentima o korekciji cijene.

 

NAČIN PLAĆANJA: Za rezervaciju je potrebno uplatiti avans 30 % od ukupnog aranžmana, a ostatak prije polaska  10 dana. Sa uplatom akontacije putnik prihvata Opće uslove putovanja.

UPOZORENJE: Mole se putnici da vode računa o svojim putnim ispravama, novcu i stvarima u toku trajanja aranžmana. Svaki putnik je dužan samostalno provjeriti važnost svojih dokumenata i provjeriti zakonske regulative oko ulaska u države koje su u programu putovanja. Svi putnici su duzni imati validnu policu putničkog zdravstvenog osiguranja.Putnici na ovom putovanju obavezni su imati biometrijski pasoš sa datumom važenja minimum 3 mjeseca od planiranog dana povratka sa putovanja. Svim putnicima stojimo na raspolaganju za sva pitanja u vezi sa programom putovanja putem telefona 036/551 900  ili na email: booking@autoprevoz-bus.ba