avala

💃 8. mart 2019. 💃
Pridružite se našoj grupi i skupa sa 400 dama iz cijele regije obilježite ovaj dan na dostojanstven naćin…

🎀Kotor🎀Budva🎀St. Stefan🎀Tivat🎀
✨ Hotel AVALA RESORT BUDVA ✨

Datum putovanja: 08 – 10.03.2019.

Stranica hotela: www.avalaresort.com

1.DAN; 8. mart 2019.
Polazak iz Mostara u jutranjim satima. Vožnja preko Stoca, Ljubinja sa kraćim pauzama po potrebi grupe. Nastavak vožnje te dolazak u Budvu u popodnevnim satima. Smještaj u hotel. Slobodno vrijeme za vlastite aktivnosti.
Kada bismo pitali neke od poznatih svjetskih umjetnika, koji su na svojim turnejama posjetili Budvu, Madonnu ili Mick Jaggera, koji je glavni grad Crne Gore, ne bismo se začudili ako bi oni odgovorili – Budva.
I zaista, Budva jeste najpoznatiji gradić ovog dijela jadranske obale i crnogorski „glavni grad“ na moru tako da ćete moći uživati u slobodnom vremenu za razgledanje ovog „Grada milionera“. Večera na bazi švedskog stola. Muzika za opuštanje u lobiju hotela do kasnih večernjih sati. Noćenje.

2.DAN; 9. mart 2019.
Doručak. Slobodan dan za vlastite aktivnosti ili se možete pridružiti našem fakultativnom izletu «MONTENEGRO BLUE»
Izlet nam polazi u 10:00h ispred hotela, a prvi na rasporedu je fakultativni odlazak prema Bokokotorskom zalijevu uz posjetu Tivtu i modernom mondenskom naselju PORTO MONTENEGRO. Nakon kraćeg razgleda nastavak vožnje do prekrasnog srednjovjekovnog grada KOTORA. Razgled povijesne jezgre grada pod zaštitom UNESCO-A: katedrala sv. Tripuna, palača Pima, crkva sv. Luke, crkva sv. Marije. Slobodno vrijeme za vlastito razgledanje. Polazak prema „otok hotelu“ Sveti Stefan. Otok je poznat kao najelitnije ljetovalište u Crnoj Gori te najluksuznije ljetovalište na Jadranskom moru. Koliko je poznat svjedoći činjenica da su ovdje ljetovale dive svjetskog filma Elizabet Tejlor, Sofija Loren, Monika Viti, Marina Vladi, kao i njihove kolege, Karla Bruni, Silvestera Stalone, Kirk Daglas, Džeremi Ajrons, koji su takođe bili gosti Svetog Stefana. Obzirom da se otok renovira, zatvoren je za posjetu. Pauza za slikanje sa panorame na Otok i nastavak vožnje prema Budvi. Obilazak uže jezgre grada u pratnji stručnog vodiča. Slobodno vrijeme.
U Vaše slobodno vrijeme predlažemo Vam Energy Clinic Spa klub gdje možete odabrati neke od programa koji će Vas osnažiti i opustit, dati Vam ljepotu i harmoniju, skladniju figuru i privlačnost. Kotištenje bazena i saune stoji Vam na usluzi tokom cijelog boravka. 8.martovsku gala večeru sa zabavom, muzičkim programom i nagradama garantuje nam Bruno Lounge Bar koji je trenutno najpoznatiji crnogorski restoran. Zabava i ples do kasno uvečer.

3.DAN; 10.mart 2019.
Doručak. Odjava iz hotela do 11:00 h. i polazak prema BiH. Prelazak granice i dolazak u Trebinje. Pauza za ručak ili kafu. Nastavak vožnje prema Mostaru. Dolazak u Mostar u popodnevnim satima.

Cijena aranžmana: 250,00 KM
*Za plaćanje na rate, aranžman iznosi 260,00 KM (90 KM + 90 KM + 80 KM)

Cijena aranžmana obuhvata:
🔝 Prijevoz modernim autobusima
🔝 Smještaj u hotelu 4* u superior sobama
🔝Piće dobrodošlice
🔝2 x doručak na bazi švedskog stola
🔝1 x Večera na bazi švedskog stola
🔝1 x Svečana večera na bazi švedskog stola
🔝 Muzika uživo 1. i 2. noć boravka
🔝 Boravnišne takse
🔝 Korištenje hotelskih bazena i sauna
🔝 Popusti na tretmane i masaže
🔝 Posjetu Trebinju
🔝 Bogatu tombolu
🔝 Kalkulaciju i realizaciju programa

 

☎️☎️☎️
Sve dodatne informacije u vezi putovanja i programa možete dobiti direktno u T.A. Autoprevoz-Bus, na te lefon: 036/ 551 900  ili putem maila: booking@autoprevoz-bus.ba