budva night

BUDVA

(3 dana / 2 noćenja)
31.12. – 02.01.2018.

 

Egzotični pejzaži ne moraju uvijek biti daleki i nepristupačni. U srcu Jadranske obale Crne Gore čeka Vas Budva i Vaš odmor za pamćanje može da počne. Na raspolaganju Vam stoje nezaboravan dnevni i noćni provod, jedinstvene pozorišne predstave i performansi i muzički zabavni program. Da bi pronikli u dušu lokalnog stanovništva morate probati specijalitete lokalne nacionalne kuhinje, doživjeti gostoprimstvo ovih domaćina. Obavezno posjetite zidine starog grada Budve i osjetite dug antike i renesansnog šarma Budve.

 

 

HOTEL  Kategorija 

hotela 

Cijena u  

u ½, 1/3 i ¼ ili 1/5 sobama

HOTEL ¾ * 3*  ili 4* 185,00 KM 

* NAVEDENE CIJENE SU PO OSOBI

CIJENA UKLJUČUJE: 

  • Prevoz autobusima visoke turističke klase (KLIMA, WC, TV – DVD)
  • Smještaj u hotelu ¾* na bazi 2 noćenja sa doručkom u ½, 1/3 i ¼ ili 1/5 sobama
  • Organizacija putovanja i vodička služba

CIJENA NE UKLJUČUJE:

  • Putničko zdravstveno osiguranje 6 KM.
  • Fakultativni izlet u Kotor 10EUR

NAPOMENE (OBAVEZNO PROČITATI!!!):

  • Agencija nije odgovorna za eventualna kašnjenja aviona ili eventualne otkaze ili promjene satnice letova od strane avio kompanije a sve u skladu za Opštim uslovima putovanja.
  • Svaki putnik mora imati uplaćeno putničko zdravstveno osiguranje (vlastito ili putem agencije).
  • Za sve aranžmane važe Opšti uslovi putovanja a koji su usklađeni sa UTABIH standardima.

NAPOMENE:

  • Svaki putnik mora imati uplaćeno putničko zdravstveno osiguranje (vlastito ili uplaćeno putem agencije) Smještaj  u 1/3 (trokrevetnim sobama) podrazumijeva 1 „francuski“ ležaj i 1 pomoćni  ležaj (ili sofa) „na razvlačenje“. Sve sobe u hotelima su iste veličine bez obzira dali se radi o sobama 1/1, 1/2 ili 1/3.
  • Za ovaj program važe OPŠTI USLOVI PUTOVANJA Turističke agencije od 01.04.2008., a usklađenim sa UTA BIH Standardima.
1

Dan 1

31.12.2017. – Nedjelja – BIH Polazak iz BiH u ranim jutarnjim satima. Polasci iz Zavidovića, Zenice, Kaknja, Visokog, Sarajeva, Mostara. Noćna vožnja sa kraćim usputnim zadržavanjima prema potrebi grupe. Dolazak u Budvu oko 11:00h. Smještaj u hotelu ¾*. Slobodno vrijeme za individualne aktivnosti, odmor i pripremu za NOVU GODINU. DOČEK NOVE 2018. GODINE NA TRGU ISPRED STAROG GRADA. Mogućnost dočeka Nove godine I u nekom od mnogobrojnih klubova. Povratak u hotel. Noćenje.
2

Dan 2

01.01.2018. – Ponedjeljak – BUDVA Kasni doručak. Slobodno vrijeme za individualne aktivnosti ili fakultativni izlet do Kotora. Razgledanje starog grada i gradskih znamenitosti u pratnji vodiča. Slobodno vrijeme. Povratak u Budvu. REPRIZA NOVOGODIŠNJE NOĆI NA TRGU. Povratak u hotel. Noćenje.
3

Dan 3

02.01.2018. – Utorak – BUDVA – BiH Doručak. Odjava iz hotela. Slobodno vrijeme u Budvi za obilazak starog grada i individualne aktivnosti. Povratak u posljepodnevnim satima.