dubrovnik 111

DUBROVNIK

POLAZAK:  07.03.2019.                                                 POVRATAK: 10.03.2019.

PROGRAM PUTOVANJA

 1. dan (07.03.2019.) Tuzla-Mostar-Neum-Dubrovnik
  Polazak iz Tuzle sa Glavne autobuske stanice 23:30 sati a iz Sarajeva ispred Zemaljskog muzeja u 02:00 sati, Mostar HIFA pumpa cca 05:00 sati.

2.dan (08.03.2019.) Dubrovnik                                                                                                                         Noćna vožnja preko Mostara, Metkovića i Neuma sa pauzama po želji grupe. Dolazak u Dubrovnik u jutarnjim satima. Dolazak u hotel. Podjela soba. Slobodno vrijeme za odmor i koristenje sadržaja hotela (bazen, wellness, sauna…). U večernjim satima organizujemo  večeru sa muzičkim programom. Noćenje.

3.dan. (09.03.2019.)  Dubrovnik                                                                                                                           Kasni doručak. Slobodno vrijeme za odmor i individualne aktivnosti. Organizovani odlazak u centar grada a zatim obilazak znamenitosti Dubrovnika u pratnji lokalnog vodiča: Stradun, palata Sponza, Knežev dvor, Orlandov stup i dr. Slobodno vrijeme. Povratak u hotel u dogovoreno vrijeme. Dolazak u hotel. Slobodno veče. Noćenje.                                                                                                                                                                                                                                                                     

4.dan (10.03.2019.) Dubrovnik-Neum-Mostar-Tuzla                                                                                  Doručak. Odjavljujemo se iz hotela i polazimo za BiH. Vožnja preko Neuma, Metkovića i Čapljine. Usputno zaustavljanje u Mostaru. Slobodno vrijeme u centru grada. Nastavak putovanja prema Tuzli. Dolazak u Tuzlu u večernjim satima. KRAJ USLUGE.

CIJENA ARANŽMANA: 209,00 KM

(cijena kalkulisana na 40 uplata/putnika)

 

 

U cijenu aranžmana je uračunato:

 • prevoz autobusima visoke turističke klase
 • smještaj u hotelu „Grand hotel Park“ 4**** u Dubrovniku (grandhotel-park.hr) na bazi dva polupansiona (doručak/večera)
 • Korištenje svih sadržaja hotela (zatvoreni bazen, whirlpool, sauna, fitness)
 • 1x večera uz muziku uživo
 • Besplatan wi-fi u hotelu
 • usluge vodiča tokom putovanja
 • naša organizacija.

U cijenu aranžmana nije uračunato:

 • Troškovi putničkog zdravstvenog osiguranja i boravišne takse 10 KM po osobi
 • Fakultativni obilazak grada u pratnji vodiča 10,00 Eura

(obavezna prijava prilikom rezervacije aranžmana!)

 • Doplata za jednokrevetnu sobu 100,00 KM
 • Boravišna taksa 6,00 KM po putniku (plaća se na recepciji hotela)
 • Posebne želje putnika

 

REZERVACIJA PUTOVANJA : Prilikom rezervacije putovanja potrebno je dostaviti kopiju pasoša te uplatiti avans u iznosu od 30% od ukupne cijene aranžmana.

 

PLAĆANJE ARANŽMANA: Nudimo mogućnost plaćanja u ratama. Prva rata u decembru 2018., druga rata u januaru 2019., treća rata u februaru 2019. i četvrta rata u martu 2019. do polaska na putovanje.

NAPOMENA: Za realizaciju fakultativnih izleta potrebno je minimalno 25 prijavljenih putnika

 

NAPOMENA: Cijena aranžmana je kalkulisana na bazi 40 osoba. Ukoliko bude manje prijavljenih možemo realizovati putovanje uz prethodni dogovor sa stranakama o korekciji cijene. Ukoliko dodje do otkazivanja putovanja dužni smo obavjestiti sve klijente koji su izvršili rezervaciju 7 dana prije polaska na putovanje.

 

UPOZORENJE: Mole se putnici da vode računa o svojim putnim ispravama, novcu i stvarima u toku trajanja aranžmana. Svaki putnik je dužan samostalno provjeriti važnost svojih dokumenata i provjeriti zakonske regulative oko ulaska u EU.

 

Uz ovo putovanje vrijede opšti uslovi putovanja TA