grand hotel neum

 1. mart u Grand hotel Neum 4****

2 dana/ 1 noćenje

09.03.2019.-10.03.2019.g.

( subota-nedjelja)

 

GRAND HOTEL NEUM * * * * je novoobnovljeni hotel sa dugogodišnjom tradicijom, najveći hotel na neumskoj rivijeri, sa kompletnom turističkougostiteljskom ponudom, pruža gostima ugodan odmor i boravak tijekom cijele godine. Hotel raspolaže luksuzno opremljenim jednokrevetnim, dvokrevetnim i trokrevetnim sobama sa klimom, balkonom sa pogledom na more, LCD SAT TVom, mini bar, kupaonicom sa sušilom za kosu, WIFI Internetom, sefom i telefonom. U hotelskoj ponudi se nalazi: otvoreni/zatvoreni grijani bazen sa morskom vodom i velikim sunčalištem, dječji bazen, nacionalni restoran s bogatom ponudom tradicionalnih hercegovačkih specijaliteta, discotheque, wellness & spa centar uređen po najvišim standardima u kojem se možete opustiti uz neki od tretmana za njegu lica i tijela ili jednostavno uživati u blagodatima saune i brojnim spa tratmanima.

 

PROGRAM PUTOVANJA:

PRVI DAN: SUBOTA, 09.03.2019

Polazak u 07:00h sa dogovorenog mjesta. Nastavak vožnje prema Počitelju. Pauza u Počitelju i slobodno vrijeme za šetnju, slikanje i razgled ovog historijskog grada. Nastavak vožnje prema Neumu preko graničnog prelaza Bijača  i dolazak u hotel . Smještaj u sobe i slobodno vrijeme za korištenje hotelskog SPA centra u sklopu kojeg se nalazi bazen sa grijanom morskom vodom, saune, parno kupatilo i fitness ili za šetnju gradom. Fakultativni  izlez u Dubrovnik sa uslugom lokalnog turističkog vodiča. U popodnevnim satima povratak u hotel u Neumu. Priprema za SVEČANU VEČERU sa muzikom uživo do kasnih sati. Noćenje.

DRUGI DAN: NEDJELJA, 10.03.2019.

Doručak na bazi švedskog stola, razduživanje soba i slobodno vrijeme. Polazak prema Mostaru u 11:00h. Dolazak u Mostar oko cca 12:30 sati.

 

Cijena po osobi: 120,00 KM

 

Cijena uključuje:

 • prevoz modernim autobusima Autoprevoz-Bus-a na relaciji Mostar-Neum-Mostar
 • Piće dobrodošlice
 • Smještaj u hotelu Grand hotel Neum 4* u udobnoj dvokrevetnoj sobi pogled more + balkon
 • boravišna taksa
 • 1 x bogati doručak
 • 1 x svečana večera 09.03.19
 • Korištenje zatvorenog bazena sa morskom vodom dimenzija 25 x 15m
 • Korištenje sauna, parne kupelji i fitnessa u sklopu bazena
 • Muzika uživo
 • Besplatan wi-fi

 

Cijena uključuje:

 • fakultativni izlet Dubrovnik sa lokalnim turističkim vodičem, prevoz i taksa Pile 15 KM ( min 25 pax)
 • doplata za jednokrevetnu sobu
 • PZO

 

Popusti:

 Dijete do 3 godina ukoliko spava sa 2 odrasle osobe – gratis

 Dijete do 7 godina ukoliko spava na svom krevetu – popust 50 %

 Dijete 7 – 12 godina na svom krevetu – popust 30

 

NAPOMENA: Cijena aranžmana je kalkulisana na bazi 35 osoba. Ukoliko bude manje prijavljenih putnika  možemo realizovati putovanje uz prethodni dogovor sa stranakama o korekciji cijene.

UPOZORENJE: Mole se putnici da vode računa o svojim putnim ispravama, novcu i stvarima u toku trajanja aranžmana. Svaki putnik je dužan samostalno provjeriti važnost svojih dokumenata i provjeriti zakonske regulative oko ulaska u države koje su u programu putovanja.

NAČIN PLAĆANJA: Nudimo mogućnost plaćanja aranžmana u ratama.

Uz ovo putovanje vrijede opšti uslovi putovanja TA Autoprevoz-Bus. Svim putnicima stojimo na raspolaganju za sva pitanja u vezi sa programom putovanja putem telefona 036/551 900  ili na email: booking@autoprevoz-bus.ba