karneval

KARNEVAL U VENECIJI

3 dana, 1 noćenje sa doručkom

28.02.-02.03.2019

 

PROGRAM PUTOVANJA

1. DAN, BIH – SLOVENIJA – ITALIJA Četvrtak 28.02.19.

Okupljanje putnika na dolaznim peronima Autobuske stanice u Mostaru. Polazak autobusa u 22:00 sati iz Mostara. Noćna vožnja autobusima Autoprevoz-Bus-a visoke turističke klase preko Hrvatske i Slovenije sa pauzama.

 

2. DAN, VENECIJA  Petak 01.03.2019.

Dolazak u Lido di Jesolo u prijepodnevnim satima. Slijedi odlazak do luke Punta Sabbioni i izlet brodićem do Venecije na Trg Svetog Marka. Obilazak znamenitosti Venecije: Crkva La Pieta, Stari zatvor, Duždeva palata, Piazetta, Trg Sv. Marka, Prokurative, Orseolo bazen, Merceria, Most Rialto) u pratnji vodiča. Nakon obilaska slobodno vrijeme za šetnju ulicama ovog prelijepog grada, jednog od simbola Italije. Povratak brodicom u Punta Sabbioni. Slijedi vožnja do hotela u regionu Veneto. Smještaj grupe u hotel. Slobodno veče. Noćenje.

  1. DAN VERONA , BOSNA I HERCEGOVINA Subota 02./03.03.2019.

Doručak i polazak prema Veroni. Po dolasku u Veronu fakultativni obilazak grad i najznačajnijih znamenitosti poput : trga Bra,Rimskog Amfiteatra, palazzo Barbieri, Gran Guardie, trga Erbe, Domus Mercatorum. Slobodno vrijeme za individualno upoznavanje sa gradom. Nakon obilaska i slobodnog vremena nastavljamo putovanje outlet centru http://www.palmanovaoutlet.it/ uz zadrzavanje od cca 2h. Planirani dolazak u Bosnu i Hercegovinu je u ranim jutarnjim satima.

CIJENA: 129,00 KM* (first minute ponuda za rezervacije do  26.01.2019.)

 

Cijena za rezervacije nakon  28.01.2019.g. iznosi  149,00 KM.

 

Cijena aranžmana obuhvata:

Prevoz autobusom  Autoprevoz-Bus-a visoke turističke klase (klima, audio/video oprema…)

1 noćenje sa doručkom u hotelu 3* u dvokrevetnim i torkrevetnim sobama

Posjeta shopping centru Palma Nova

organizacija putovanja

pratioca putovanja  za sve vreme trajanja aranžmana

 

Cijena aranžmana ne obuhvata:

troškove obaveznog međunarodnog putnog osiguranja  6 KM do 60 godina, preko 60 godina starosti je 12,00 KM

Obavezna gradska komunalna taksa za hotele (plaća se na recepciji hotela )

doplata za jednokrevetnu osobu  40 KM

FakultativnI izleti: obilazak Venecije 20,00 € i obilazak Verone 20,00 €. (Paket izleta 35,00€)

individualne troškove korisnika i ostale usluge nepomenute u aranžmanu

 

NAPOMENA: Agencija Autoprevoz-Bus  zadržava pravo promjene rasporeda posjeta usljed nepredvidjenih okolnosti. Za realizaciju fakultativnih i zleta potrebno je minimalno 25 prijavljenih putnika. Cijena aranžmana je kalkulisana na bazi 40 putnika.Ukoliko bude manje prijavljenih možemo realizovati putovanje uzprethodni dogovor sa klijentima.o korekciji cijene.

Smještaj  u 1/3 (trokrevetnim sobama) podrazumijeva 1 „francuski“ ležaj ili 2 kreveta spojena  i 1 pomoćni  ležaj (ili sofa) „na razvlačenje“. Sve sobe u hotelima su iste veličine bez obzira dali se radi o sobama 1/1, 1/2 ili 1/3.

 

NAČIN PLAĆANJA: Za rezervaciju je potrebno uplatiti avans 30 % od ukupnog aranžmana, a ostatak prije polaska  10 dana. Sa uplatom akontacije putnik prihvata Opće uslove putovanja.

UPOZORENJE: Mole se putnici da vode računa o svojim putnim ispravama, novcu i stvarima u toku trajanja aranžmana. Svaki putnik je dužan samostalno provjeriti važnost svojih dokumenata i provjeriti zakonske regulative oko ulaska u države koje su u programu putovanja. Svi putnici su duzni imati validnu policu putničkog zdravstvenog osiguranja.Putnici na ovom putovanju obavezni su imati biometrijski pasoš sa datumom važenja minimum 3 mjeseca od planiranog dana povratka sa putovanja.

Svim putnicima stojimo na raspolaganju za sva pitanja u vezi sa programom putovanja putem telefona 036/551 900  ili na email: booking@autoprevoz-bus.ba