krf kavos

SPECIJALNA PONUDA – PARTY LJETO ZA MLADE OD 18 DO 35 GODINA

 

KRF – KAVOS

PARTY LJETO / 9 DANA – 6 NOĆENJA

TERMIN  I : 07.07.-15.07.2018.

TERMIN II : 13.07.-21.07.2018.
TERMIN III : 19.07.-27.07.2018.

 

KRF, najsjevernije ostrvo u jonskom moru, jedno je od najljepših i najvećih ostrva u Grčkoj. Pored svojih fascinantnih prirodnih ljepota i čistih plaža za svačiji ukus, nazivaju ga još i najzelenijim ostrvom Mediterana. Sa druge strane, uticaj Venecijanske republike osjeća se na svakom koraku i na svakoj građevini. Krf je 2007. od strane UNESCO-a proglašen svjetskim naslijeđem. Zbog bogate istorije na Krfu je moguće vidjeti veliki broj spomenika, kao sto je spomenik stradanja vojnika u I svjetskom ratu, na ostrvu Vido – plava grobnica.

 

KAVOS nalazi se na krajnjem jugu ostrva Krf, a od grada i luke Krf udaljeno je oko 50 km.  Kavos krasi jedna od najljepših i najdužih pješčanih plaža na ostrvu. Danas je sinonim dobrog provoda, samo u jednoj ulici je smješteno preko 80 barova, 4 diskoteke, preko 30 taverni i restorana zato je poznat i kao Grčka Ibica. Turisti koji posjećuju Kavos u najvećem broju su mladi od 18 do 35 godina. Zbog svega toga provod u Kavosu traje 24h.

CIJENA ARANŽMANA 399,00 KM

 

SPECIJALNA PROMO CIJENA -100KM

299,00 KM

 

         (Specijalna PROMO cijena važi za prijave do 15.06. isključivo za putnike od 18 do 35godina)

 

CIJENA UKLJUČUJE:

– Kompletnu organizaciju uz pratioca putovanja.

– 6 noćenja u apartmanskom/studijskom smještaju u Kavosu u odabranom tipu sobe (1/2, 1/3 , 1/4, 1/5 soba)

– Prevoz modernim turističkim autobusima (KLIMA, WC, TV, VIDEO) na navedenim relacijama.

– Prevoz trajektom na relaciji Igumenica–Lefkimi–Igumenica.

 

CIJENA NE UKLJUČUJE:

  • Fakultativne izlete
  • Doplatu za 1/2 sobu 50 KM po osobi/za sve dane boravka

– Putničko i zdravstveno osiguranje  – 2 KM po danu

– Doplata za posebno sjedište u autobusu 40,00 KM (sjedišta iza suvozača, sjedišta za stolom, sjedišta iza 2. vrata)

NAPOMENE

Svaki putnik mora imati uplaćeno putničko zdravstveno osiguranje (vlastito ili uplaćeno putem agencije) bez obzira da li podliježe procesu viziranja BH pasoša ili ne.

Za sve aranžmane važe Opšti uslovi putovanja a koji su usklađeni sa UTABIH standardima.

1

Dan 1

(BIH) Polazak u jutarnjim satima iz BiH. Vožnja preko Makedonije i Grčke sa usputnim zadržavanjima radi pauze i odmora.
2-7

Dan 2-7

(KAVOS) Nakon noćne vožnje, slijedi dolazak u luku Igumenica i prelazak trajektom do grada Lefkimi, odakle idemo u naše krajnje odredište – nevjerovatni Kavos! Smještaj grupe i upoznavanje sa mjestom boravka… Biser Jonskog mora pružiće vam savršenu kombinaciju odmora i zabave. Blaga klima, prelijepi pejzaži, duboko plavo more, obilje skrivenih plaža i uvala, mogućnost mnogobrojnih izleta, tradicionalna jela i muzika… obećavaju prelijep odmor. S druge strane, biće vam sasvim jasno zašto je Kavos jedna od poznatijih prestonica grčke zabave. Veliki broj mladih iz cijele Evrope pravi svake godine fantastičnu atmosferu, i zahvaljujući mnogim cocktail, beach, boat, tematskim i karaoke zabavama, doživjet ćete vrhunac zabave tokom našeg boravka na ostrvu! Pripremili smo i obilaske najljepših plaža na cijelom Krfu, Glifade i Paleokastritse, na koje ćemo prenjeti dobru zabavu i raspoloženje iz Kavosa. Mali predah od provoda napravićemo prilikom posjete jednom od najboljih vodenih parkova u ovom dijelu Evrope, gdje ćete imati priliku da isprobate neki od tobogana ili da uz koktel uživate na gumama plutajući rijekom koja teče kroz cijeli park. Ono što se svakako ne propušta prilikom boravka na Krfu je svakako posjeta glavnom gradu-gradu Krfu koji će Vas na trenutak vratiti kroz historiju. Krstarenja oko ostrva, zabave na brodu, opuštanje na divljim i egzotičnim plažama je još nešto što ćete imati priliku da iskusite dok boravite na Krfu…
8

Dan 8

(GRČKA – MAKEDONIJA) Poslije napuštanja soba i slobodnog vremena za šoping, krećemo nazad ka BiH. Prelazak trajektom do luke Igumenica i noćna vožnja preko Grčke i Makedonije prema BiH…
9

Dan 9

(BIH) Dolazak u BiH u popodnevnim satima