ljubljana1

LJUBLJANA-KRANJ-BLED-BOHINJ-ZAGREB

( 4 dana, 2 polupansiona)

28.02.-03.03.2019

 

PROGRAM PUTOVANJA

1. DAN, BIH – SLOVENIJA  Četvrtak 28.02.19.

Okupljanje putnika na dolaznim peronima Autobuske stanice u Mostaru. Polazak autobusa u 22:00 sati iz Mostara , Čapljina 22:30 . Noćna vožnja autoputem autobusima Autoprevoz-Bus-a visoke turističke klase preko Hrvatske sa pauzama.

2. DAN, LJUBLJANA-KRANJ Petak 01.03.2019.

Dolazak u Ljubljanu u jutarnjim satima. Fakultativni odlazak na razgledanje grada sa vodičem: Prešernov trg, Riblji trg, Tromostovje, Univerzitet, Robova fontana, Zmajev most, Trg Republike, gradska vijećnica… Nakon slobodnog vremena polazak za Kranj. Smještaj u hotel. Večera. Noćenje.

 

  1. DAN BLED- BOHINJ Subota 02.03.2019

Doručak. Poslije doručka odlazak (fakultativno) sa vodičem na izlet-Bled i Bohinj. Jezero Bled biser je slovenskih Alpa, koji je okružen planinskim vrhovima. Na sredini jezera nalazi se otočić na kojem je crkva sv. Marije.  Dolaskom na Bled slobodno vrijeme , šetnju uz jezero. U poslijepodnevnim satima vožnja kroz slikovite predjele do Bohinjskog jezera i Ribčevog Laza. Ovdje možete prošetati do ušća Save Bohinjke u jezero i kamenog mosta te crkve sv. Ivana Krstitelja. Slobodno vrijeme do polaska nazad u Kranj. Večera. Noćenje.

 

  1. DAN KRANJ-ZAGREB-MOSTAR Nedjelja 03.03.2019

Doručak. Poslije doručka napuštanje hotela i vožnja do Zagreba. Slobodno vrijeme za shopping u Designer Outlet Croatia village centru i robna kuća IKEA gdje je planirano zadržavanje do 16.00 sati. Vožnja prema BiH sa pauzama po potrebi grupe.Dolazak u BiH u kasnim večernjim satima u zavisnosti od zadržavanja na granicama.

 

CIJENA: 239,00 KM* (first minute ponuda za rezervacije do 29.01.2019.)

 

Cijena za rezervacije nakon 30.01.2019.g. iznosi  269,00 KM.

 

Cijena uključuje:

– prevoz autobusom turističke klase na relaciji prema programu putovanja

– 2 polupansiona /doručak+večera/ u hotelu 3/4 * u Kranju u dvokrevetnim i trokrevetnim sobama

– posjeta shopping centrima u Zagrebu

– boravišnu taksu u hotelu

– pratioca za vrijeme trajanja aranžmana

– troškove organizacije putovanja

 

Cijena ne uključuje:

–  putničko zdravstveno osiguranje 8 KM do 60 godina

–  Obilazak Ljubljane sa vodičem 10 Euro

–  Izlet na Bled i Bohinj 20 Euro

–  doplatu za jednokrevetnu sobu 90 KM

–  dodatno sjedište u autobusu 50 KM

NAPOMENA: Agencija Autoprevoz-Bus  zadržava pravo promjene rasporeda posjeta usljed nepredvidjenih okolnosti. Za realizaciju fakultativnih i zleta potrebno je minimalno 25 prijavljenih putnika.

Cijena aranžmana je kalkulisana na bazi 40 putnika.Ukoliko bude manje prijavljenih možemo realizovati putovanje uzprethodni dogovor sa klijentima.o korekciji cijene.

 

NAČIN PLAĆANJA: Za rezervaciju je potrebno uplatiti avans 30 % od ukupnog aranžmana, a ostatak prije polaska  10 dana. Sa uplatom akontacije putnik prihvata Opće uslove putovanja.

 

UPOZORENJE: Mole se putnici da vode računa o svojim putnim ispravama, novcu i stvarima u toku trajanja aranžmana. Svaki putnik je dužan samostalno provjeriti važnost svojih dokumenata i provjeriti zakonske regulative oko ulaska u države koje su u programu putovanja. Svi putnici su duzni imati validnu policu putničkog zdravstvenog osiguranja.

Putnici na ovom putovanju obavezni su imati biometrijski pasoš sa datumom važenja minimum 3 mjeseca od planiranog dana povratka sa putovanja.

Svim putnicima stojimo na raspolaganju za sva pitanja u vezi sa programom putovanja putem telefona 036/551 900  ili na email: booking@autoprevoz-bus.ba