london

U cijenu uključeno:

avio karta na relaciji Tuzla – London – Tuzla (aviokompanija Wizz Air, ručni prtljag 8 kg uključen u cijenu, ekonomska klasa),

– aerodromske takse,

– bus transferi na relaciji Sarajevo – Tuzla – Sarajevo i aerodrom Luton – hotel – aerodrom Luton,

– 3 noćenja (bez obroka) u dvokrevetnoj sobi u Park Grand Paddington Court Hotel 4* (https://www.parkgrandpaddingtoncourt.co.uk) ili sličan,

– usluge pratioca grupe tokom cijelog putovanja,

– kompletna organizacija putovanja.

 

U cijenu nije uključeno:

– doplata za 1/1 sobu 600,00 KM,

– doplata za prtljag (cijena doplate će biti utvrđena prilikom izdavanja avio karata cca 130,00 KM),

– fakultativna razgledanja i izleti,

– putničko zdravstveno osiguranje 10,00 KM,

– viza za UK, 173 EUR, više informacija na https://uk.tlscontact.com/ba/sjj/page.php?pid=procedure i https://www.visa4uk.fco.gov.uk/home/welcome,

– individualni troškovi.

 

 

Putnici na ovom putovanju obavezni su imati biometrijski pasoš sa datumom važenja minimum 6 mjeseca od planiranog dana povratka sa putovanja.
Kalkulacija je rađena na bazi minimum 20 putnika.
Sa uplatom akontacije putnik prihvata Opće uslove putovanja.
Agencija zadržava pravo promjene rasporeda fakultativnih posjeta uslijed nepredviđenih okolnosti.

1

Dan 1

29.04.2017. (SUBOTA), SARAJEVO – TUZLA – LONDON Okupljanje putnika na dolaznim peronima Autobuske stanice Sarajevo u 13.15 sati. Vožnja do aerodroma u Tuzli i let za London u 16:55 sati. Dolazak u London na aerodrom Luton u 18.45 sati po lokalnom vremenu. Nakon pasoške kontrole i preuzimanja prtljaga transfer autobusom do hotela. Nakon prijave u hotel i kraćeg odmora odlazak u šetnju i upoznavanje sa okolinom oko hotela. Noćenje.
2 i 3

Dan 2 i 3

30.04. I 01.05.2017. (NEDJELJA I PONEDJELJAK), LONDON Za vrijeme našeg boravka planirana je fakultativna posjeta Kensington palace, Albert Memorial, Royal Albert Hall, Hyde Park, Marble Arch, Oxford Circus, Picadilly Square, Trafalgar Square, Downing Street, Parlament, Big Ben, The Palace of Westminister, Buckingham palace, katedrala St. Paul’s, Tower Bridge, HM Tower of London. U večernjim satima posjete Picadilly Circus, Soho, Covent Garden i Leicester Squareu, središtu noćnog života Londona.
4

Dan 4

02.05.2017. (UTORAK), LONDON – TUZLA – SARAJEVO U 11.00 sati odjava iz hotela i slobodno vrijeme za individualne aktivnosti. Preporučujemo šetnju poznatom šoping ulicom Oxford Street, posjet robnoj kući Selfridges i robnom carstvu Harrod’s u Knightsbridgeu koji se nalaze u blizini hotela. U poslijepodnevnim satima transfer autobusom na aerodrom Luton, let za Tuzlu u 19:15 sati sa dolaskom u 22:55 sati. Zatim slijedi transfer autobusom do Sarajeva, planirani dolazak u srijedu 03.05.2017. godine oko 01.00 sati. Kraj putovanja.

PARK GRAND PADDINGTON COURT HOTEL 4*   https://www.parkgrandpaddingtoncourt.co.uk

Ovaj hotel s 4 zvjezdice nalazi se na 300 metara od Željezničke stanice Paddington u Londonu. Hotel je izgrađen u elegantnom viktorijanskom stilu. Sve su sobe moderno uređene i klimatizirane, a uključuju plazma TV i besplatni WiFi. Hotel Park Grand Paddington Court smješten je u mirnoj četvrti Bayswater, nedaleko od trgovačkog centra Whiteleys u ulici Queensway. Četvrt Notting Hill i park Hyde udaljeni su nekoliko minuta hoda.

 

Molimo sve potencijalne putnike da pogledaju link hotela i sve informacije o smještaju u Londonu.