putovanje1

POLAZAK IZ MOSTARA!

CIJENA ARANŽMANA DO 31.03.2017 : 249,00 KM

CIJENA ARANŽMANA NAKON 01.04.2017 : 269,00 KM

 

Zbog organizacije i realizacije ovog putovanja prijave dostavljati i uplatu do 10.04.2017.god do 15:00 sati.

Hotel : Ibis Ca Granda 3* www.accorhotels.com

Hotel se nalazi na periferiji Milana , u kvartu Ca Grande, u blizini univerziteta. Na 5 minuta hoda od hotela nalazi se metro stanica Ca Grande koja vodi do centra.Od sadržaja hotel ima restoran u kome se služe jela italijanske i međunarodne kuhinje, bar. Sobe imaju klima uređaj, SAT TV, WI FI,telefon, kupatilo , fen za kosu.

Agencija Autoprevoz-Bus  zadržava pravo zamene navedenog  hotela sličnim hotelom  iste kategorije.

 

ARANŽMAN UKLJUČUJE:

– Prijevoz modernim autobusom (TV/DVD, WC, caffe-bar, klima);

– Smještaj u Milanu  (2 noćenja sa doručkom ) u hotelu sa 3*  u dvokrevetnim sobama

– Posjete i obilaske prema programu: Milano

– Vodičku službu i cjelokupnu organizaciju putovanja.

– PDV

ARANŽMAN NE UKLJUČUJE:

– Putničko zdravstveno osiguranje 10,00 KM, osobe starije od 60 godina plaćaju 20 KM.;

– Obavezna gradska komunalna taksa za Milano i okolinu koja je uvedena 15.09.2012. plaća se na recepciji hotela za boravak u hotelima sa 2* ili 3* – 4 eura po osobi i danu, a za boravak u hotelima sa 4* i 5* – 5 eura po osobi i danu.

– Fakultativne izlete i ulaznice

(Obilazak Genove i outlet Seravalle 25 Eura (bez ulaznica), Jezero Komo 15 eura)

– Popust za djecu do 12 godina 10%.

– Dodatno sjedište u autobusu 80,00 KM

– Doplata za jednokrevetnu sobu 120,00 KM

NAPOMENA: Za realizaciju fakultativnih izleta potrebno je minimalno 25 prijavljenih putnika. Organizator izleta zadržava pravo izmjene termina i uslova izvođenja fakultativnih izleta predviđenih ovim programom.

NAPOMENA: Cijena aranžmana je kalkulisana na bazi 40 putnika. Ukoliko bude manje prijavljenih putnika možemo realizovati putovanje uz prethodni dogovor sa putnicima o korekciji cijene. Ukoliko dodje do otkazivanja putovanja dužni smo obavjestiti sve putnike koji su izvršili rezervaciju 7 dana prije polaska na putovanje.

REZERVACIJA PUTOVANJA: Prilikom rezervacije putovanja potrebno je dostaviti kopiju pasoša te uplatiti avans u iznosu od 30% od ukupne cijene koštanja aranžmana.

UPOZORENJE: Mole se putnici da vode računa o svojim putnim ispravama, novcu i stvarima u toku trajanja aranžmana. Svaki putnik je dužan samostalno provjeriti važnost svojih dokumenata i provjeriti zakonske regulative oko ulaska u države koje su u programu putovanja. Svi putnici su duzni imati validnu policu putničkog zdravstvenog osiguranja.

NAČIN PLAĆANJA: Nudimo mogućnost plaćanja aranžmana u ratama do polaska na putovanje.

Posebne pogodnosti za sindikalne organizacije, firme, škole ,Opštine….plaćanje na 6 mjesečnih rata bez kamata!!!!!!!

Uz ovo putovanje vrijede opšti uslovi putovanja TA Autoprevoz-Bus.Uz ovo putovanje vrijede opšti uslovi putovanja TA Autoprevoz-Bus.

Svim putnicima stojimo na raspolaganju za sva pitanja u vezi sa programom putovanja putem telefona 036/551 900  ili na email: booking@autoprevoz-bus.ba

 

1

Dan 1

(Petak, 28.04.2017.) BiH-HR-SLO Polazak grupe iz Mostara sa autobuske stanice u 19:00 sati. Noćna vožnja kroz Hrvatsku, Sloveniju prema Italiji sa pauzama po potrebi grupe.
2

Dan 2

(Subota, 29.04.2017.) MILANO Dolazak u Milano planiramo u prijepodnevnim satima. Milano je prijestonica Lombardije i najveći industrijski grad Italije. Kao najveći modni centar privlačan je za kupovinu gdje se mogu naći radnje poput Armani, Versace, Prada, Gucci, DG i brojni drugi svijetski poznati dizajneri. Uživajte u prelijepim trgovima, živopisnim restoranima i prelijepim radnjama visoke mode. Po dolasku slijedi obilazak grada i upoznavanje sa znamenitostima Milana: zamak Sforca, Milanska katedrala, Galerija Vitorija Emanuela, Milanska skala… Nakon obilaska smještaj u hotel. Odmor i slobodno vrijeme za individualne aktivnosti. Noćenje.
3

Dan 3

(Nedjelja, 30.04.2017.) MILANO – GENOVA – OUTLET SERRAVALLE – MILANO Doručak. Slobodan dan za individualne aktivnosti ili mogućnost fakultativnog odlaska do Genove. Genova je šesti po veličini grad Italije i glavni grad oblasti Ligurija. Također je najveća luka Italije, čiji je stari grad pod zaštitom Unesco-a. Po dolasku obilazak grada : Trg Ferari, Opera, Duždeva palata, Katedrala Svetog Lorenca, stari svjetionik La Lanterna koji još uvijek radi iako je najstariji na svijetu, kuća Kristofer Kolumba…. Nakon obilaska slobodno vrijeme u gradu. Polazak iz Genove u poslijepodnevnim satima te odlazak do jednog od najboljih Italijanskih tržnih centara – outlet Serravalle. Slobodno vrijeme za kupovinu. Povratak u Milano u večernjim satima. Noćenje.
4

Dan 4

(Ponedjeljak, 01.05.2017.) MILANO – JEZERO KOMO Doručak. Napuštanje hotela. Slobodno vrijeme u Milanu ili mogućnost fakultativnog odlaska do jezera Komo. Komo je treće jezero po veličini u Italiji. Jedno je od najpoznatijih mondenskih mijesta u Italiji. Po dolasku na jezero slobodno vrijeme za šetnju i relaksaciju kao i mogućnost krstarenja brodicom po prelijepom jezeru. U poslijepodnevnim satima planiran je nastavak puta za Mostar. Noćna vožnja kroz Italiju, Sloveniju i Hrvatsku prema Bosni i Hercegovini.
5

Dan 5

(Utorak, 02.05..2017.) Dolazak u BiH planiran je u ranim jutarnjim satima. KRAJ USLUGE.