budva night
budva night

NO SLEEP PUTOVANJE    

NOVA GODINA U BUDVI I TIVTU !!!!

  1. DAN, 31.12.2018. (ponedjeljak ), BIH – MONTENEGRO

Okupljanje putnika na peronima autobuske stanice Mostar. Polazak autobusa  u 14:00h. Putovanje preko Trebinja, Herceg Novog do Tivta  i Budve. Dolazak u popodnevnim satima .Slobodno vrijeme . U večernjim satima slijedi spektakularni doček Nove godine u Budvi na otvorenom uz  DINO MERLIN  i u Tivtu uz ŽELJKA JOKSIMOVIĆA.   Polazak iz Budve sa dogovorenog mjesta u jutarnjim satima 01.01.2019.g u 02:00 sata. Polazak iz Tivta u 02:30 sati. Dolazak u Mostar u jutarnjim satima .

CIJENA: 35,00 KM  za Tivat, Budvu

Cijena obuhvata:
–  prevoz  autobusom AUTOPREVOZ-BUS-a  visoke turističke klase ,

–  troškove organizacije

U cijenu nije uključeno:
-PZ osiguranje 2,00 KM

NAPOMENA:Cijena aranžmana je kalkulisana na bazi 40 osoba. Ukoliko bude manje prijavljenih putnika možemo realizovati putovanje uz prethodni dogovor sa stranakama o korekciji cijene.

Svaki putnik mora imati uplaćeno putničko zdravstveno osiguranje (vlastito ili uplaćeno putem agencije) bez obzira da li podliježe procesu viziranja BH pasoša ili ne.  Potrebna dokumentacija za putovanje lična karta ili pasoš.

UPOZORENJE: Mole se putnici da vode računa o svojim putnim ispravama, novcu i stvarima u toku trajanja aranžmana. Svaki putnik je dužan samostalno provjeriti važnost svojih dokumenata i provjeriti zakonske regulative oko ulaska u države koje su u programu putovanja

Uz ovo putovanje vrijede opšti uslovi putovanja TA Autoprevoz-Bus. Svim putnicima stojimo na raspolaganju za sva pitanja u vezi sa programom putovanja putem telefona 036/551 900  ili na email: booking@autoprevoz-bus.ba