zora2

PRIMOŠTEN!
3 dana/2 polupansiona
Dalmatinski turistički biser, jednan od najpoznatijih turističkih centara Dalmacije, smješten na malom brežuljkastom ostrvu, koji je danas s kopnom povezan prirodnim mostom, između dvije uvale, 25 km od Šibenika i 60 km od Splita. Okružen sa sedam otočića, Primošten je poseban dar prirode koji nikog ne ostavlja ravnodušnim. Ono što škrta priroda nije dala, vrijedni ljudi sami su stvorili i učinili Primošten jednim od najprivlačnijih odredišta na Jadranu. Kamene kuće, crkve i uske kale savršen su sklad prošlosti i sadašnjosti. Provedite nezaboravan vikend u hotelu Zora, okruženom stjenovitim i šljunčanim plažama duž kojih se, u gustoj borovoj šumi, proteže 800m dugo popločano šetalište. Upravo odavde pruža se prelijep pogled na stari dio grada.

 

                                           CIJENA ARANŽMANA: 165,00 KM

Za penzionere uz priložen ček  i uplate u cijelosti do 31.01.2018. cijena iznosi 145 KM.

 

U cijenu je uključeno:
– Prijevoz autobusom visoke turističke klase

– Smještaj u hotelu Zora 3* u Primoštenu u 1/2 comfort sobama na bazi 2 polupansiona (buffet doručak i večera)

– Paket „Zora” samo za žene -pilates, aquaaerobic, aerobic, vježbe opuštanja

– Korištenje bazena sa grijanom morskom vodom, saune i fitnessa

– 20% popusta na masaže u hotelskom Wellness boutique

– boravišna taksa u hotelu za 2 noći

– organizaciju i pratioca putovanja

– PDV

 

U cijenu nije uključeno:

–  Putničko zdravstveno osiguranje  6,00 KM, osobe starije od 60 godina plaćaju 12 KM.;
– Izlet u Šibenik i ulaznica u NP Krka 20,00 KM (djeca do 7 godina GRATIS)
–  Doplata za jednokrevetnu sobu  50,00 KM

 

Popusti:

–  Jedno dijete od 2-12 godina na pomoćnom ležaju plaća samo 50,00 KM.
NAPOMENA: Za realizaciju fakultativnih izleta potrebno je minimalno 25 prijavljenih putnika. Organizator izleta zadržava pravo izmjene termina i uslova izvođenja fakultativnih izleta predviđenih ovim programom.Cijena aranžmana je kalkulisana na bazi 35 i više putnika. Ukoliko bude manje prijavljenih putnika možemo realizovati putovanje uz prethodni dogovor sa putnicima o korekciji cijene. Ukoliko dodje do otkazivanja putovanja dužni smo obavjestiti sve putnike koji su izvršili rezervaciju 7 dana prije polaska na putovanje.

REZERVACIJA PUTOVANJA: Prilikom rezervacije putovanja potrebno je dostaviti kopiju pasoša te uplatiti avans u iznosu od 30% od ukupne cijene koštanja aranžmana.

UPOZORENJE: Mole se putnici da vode računa o svojim putnim ispravama, novcu i stvarima u toku trajanja aranžmana. Svaki putnik je dužan samostalno provjeriti važnost svojih dokumenata i provjeriti zakonske regulative oko ulaska u države koje su u programu putovanja. Svi putnici su duzni imati validnu policu putničkog zdravstvenog osiguranja.

NAČIN PLAĆANJA: Nudimo mogućnost plaćanja aranžmana u ratama do polaska na putovanje.

Posebne pogodnosti za sindikalne organizacije, firme, škole ,Opštine….plaćanje na 6 mjesečnih rata bez kamata!!!!!!! Uz ovo putovanje vrijede opšti uslovi putovanja TA Autoprevoz-Bus.Uz ovo putovanje vrijede opšti uslovi putovanja TA Autoprevoz-Bus. Svim putnicima stojimo na raspolaganju za sva pitanja u vezi sa programom putovanja putem telefona 036/551 900  ili na email: booking@autoprevoz-bus.ba

1

Dan 1

09.03.2018. (PETAK), MOSTAR – SPLIT – ŠIBENIK Polazak grupe iz Mostara sa autobuske stanice u 08:00 sati Putovanje autoputem do Splita. Po dolasku u Split u podnevnim satima slijedi shopping u Mall of City– prestižna shopping destinacija s velikim brojem trgovačkih brendova te niz svjetskih modnih marki. Zatim slijedi obilazak grada i slobodno vrijeme za šetnju poznatom splitskom rivom. U poslijepodnevnim satima slijedi nastavak putovanja prema Primoštenu. Dolazak u Primošten i smještaj u hotel Zora. Večera. Slobodno vrijeme za kupanje u hotelskom bazenu s grijanom morskom vodom. Noćenje.
2

Dan 2

10.03.2018. (SUBOTA), PRIMOŠTEN – ŠIBENIK – NP KRKA Nakon doručka slijedi fakultativni izlet u Šibenik i Nacionalni park KRKA poznat po velikom broju jezera i slapova. NP je ime dobio po rijeci Krki koja je dio parka. Obuhvata područje uz rijeku Krku koja izvire u podnožju planine Dinare kod Knina, teče kroz kanjon dug 75 km, protječe kroz Prokljansko jezero, te utječe u Šibenski zaljev. Rijeka Krka danas ima 7 sedrenih slapova i njene ljepote predstavljaju prirodni fenomen. Nakon obilaska parka slijedi povratak u hotel. Slobodno vrijeme do večere. Slijedi zabavno veče do kasnih noćnih sati. Slobodno vrijeme. Noćenje.
3

Dan 3

11.03.2018. (NEDJELJA), PRIMOŠTEN –MOSTAR Nakon doručka slijedi odlazak u razgledanje grada Primoštena. U podnevnim satima polazak za BiH. Pauza za šetnju gradom Trogirom ili Makarskom . Dolazak u večernjim satim.