Shopping 2

3 dana/BUS
HOTEL U CENTRU GRADA!

18-21.01.2019.


PROGRAM PUTOVANJA

 

  1. DAN, PETAK, SARAJEVO – MARIBOR

Polazak sa odlaznih perona autobuske stanice u Sarajevu u 05.00h. Vožnja luksuznim autobusom na relaciji Sarajevo – Zenica – Doboj  – Zagreb  – Maribor. Dnevna vožnja sa usputnim pauzama po potrebi grupe. Dolazak u Maribor u podnevnim satima. Smještaj u hotel. Odmor. Nakon kraćeg odmora fakultativni obilazak grada u pratnji vodiča: Glavni trg, Kužno znamenje, Gradska kuća, Katedrala, Gradski trg, Florijanov spomenik, Trg Slobode, Spomenik NOB-u. Slobodno vrijeme u centru grada. Predlažemo odlazak na večeru u neki od autentičnih slovenskih restorana u Mariboru. Povratak u hotel. Noćenje.

 

  1. DAN, SUBOTA, MARIBOR – GRAZ – MARIBOR

Doručak. Nakon doručka fakultativni odlazak na izlet u shopping i posjetu Grazu. Vožnja do Graza uz usputne pauze po potrebi grupe. Graz je poznat kao odlično mjesto za shopping. Zadržavanje u shopping centru Seiersberg cca 3-4h. Nastavak vožnje do Graza. Po dolasku u Graz obilazak grada u pratnji vodiča: Schlossberg, Glavni trg ili Hauptplatz, gradska vijećnica “Rathaus”, Katedrala Domkirche. Nakon obilaska slobodno vrijeme u centru grada. U dogovoreno vrijeme polazak prema Mariboru. Noćenje.

 

  1. DAN, NEDJELJA, MARIBOR – ZAGREB – SARAJEVO

Doručak. Nakon doručka odjava iz hotela i polazak prema Zagrebu. Slobodno vrijeme za shopping u Designer Outlet Croatia village centru. U neposrednoj blizini nalazi se i robna kuća IKEA. U dogovoreno vrijeme polazak prema BiH sa usputnim pauzama po potrebi grupe. Dolazak u BiH u kasnim večernjim satima ili jutarnjim satima narednog dana.

 

CIJENA:  239,00 KM/osoba

           
U cijenu je uključeno:
– Prijevoz modernim autobusom na relaciji Sarajevo-Maribor-Sarajevo,
– 2 noćenja sa doručkom u dvokrevetnoj ili trokrevetnoj sobi u hotelu Ibis Styles Maribor City Center 3* u Mariboru, (ili sličnom),

– Usluge stručnog vodiča tokom putovanja i boravka u Sloveniji i kompletna organizacija putovanja.

 

U cijenu nije uključeno:

– Fakultativni izleti (Obilazak Maribora 5,00 EUR, Shopping i obilazak Graza 20,00 EUR,)

– Ulaznice u muzeje, individualni troškovi,

– PZ osiguranje 6,00 KM,

– Doplata za jednokrevetnu sobu 85,00 KM,
– Boravišna taksa koja se plaća direktno na recepciji hotela (1,50€ – 3,00€ po osobi po noći).
Popusti:  Dijete do 12 godina u pratnji dvoje odraslih 30,00 KM.

 

O HOTELU:

Hotel Ibis Styles Maribor City Center 3* smješten je u povijesnoj zgradi u povijesnoj jezgri Maribora. Lokacija hotela je savršena u samom centru grada! Objekt nudi udobno namještene sobe i besplatni pristup internetu.

Sve moderno uređene sobe uključuju TV s kablovskim programima i vlastitu kupaonicu.

U restoranu hotela Ibis Styles Maribor City poslužuje se doručak. U neposrednoj blizini objekta smješteni su restorani i barovi. Trgovački centri, muzeji i sve poznate znamenitosti Maribora dostupni su na pješačkoj udaljenosti.

Više o hotelu možete pogledati na linku: https://www.accorhotels.com/gb/hotel-B2E0-ibis-styles-maribor-city-center/index.shtml#origin=ibis

Putnici na ovom putovanju obavezni su imati biometrijski pasoš sa datumom važenja minimum 3 mjeseca od planiranog dana povratka sa putovanja.

Kalkulacija je rađena na bazi minimum 45 putnika.
Sa uplatom akontacije putnik prihvata Opće uslove putovanja.
Agencija zadržava pravo promjene rasporeda fakultativnih posjeta usljed nepredviđenih okolnosti.

Molimo Vas da se prije zaključenja ugovora o putovanju upoznate sa programom putovanja i Općim uslovima putovanja agencije