venice

LOW BUDGET PONUDA ZA APRIL!
VENECIJA
20-23.04.2018. / BUS

Venecija je uz Pariz vjerovatno najromantičniji grad na svijetu! Tako će Vam barem reći oni zaljubljeni, ali da taj grad posjeduje posebnu ljepotu i šarm, to zaista svi već znaju. Venecija je grad koji jednostavno morate vidjeti i doživjeti, ako jeste, a i ako niste zaljubljeni. Ako niste zaljubljeni, u Veneciji ćete se sigurno zaljubiti, možda u stare građevine i arhitekturu, u bašte i balkone pune cvijeća, u neprevaziđenu italijansku hranu, u gondolijere i gondole, u predivnu muziku.

CIJENA:  99,00 KM/osoba  (FM ponuda za rezervacije do 09.03.2018.)*

*Cijena nakon 09.03.2018. iznosi 129,00 KM

 

U cijenu je uključeno:
– Prijevoz autobusom visoke turističke klase (TV, video, klima, WC),
– 1 noćenje sa doručkom u dvokrevetnoj sobi u hotelu 3* u regiji Veneto,
– Ulazne takse u gradove u Italiji,

– Usluge stručnog vodiča tokom putovanja i boravka u Italiji i kompletna organizacija putovanja.

 

U cijenu nije uključeno:
– Fakultativni izleti i ulaznice u objekte od interesa (Venecija 20,00 EUR)
– PZO 8,00 KM,

– Boravišnu taksu koja se plaća na recepciji hotela na licu mjesta (1,00-3,00 EUR po osobi po noći),
– Doplata za dodatno sjedište u autobusu 70,00 KM,
– Doplata za svako posebno traženo sjedište u autobusu 50,00 KM/sjedište,
– Doplata za  1/1 sobu 40,00 KM.

 

Putnici na ovom putovanju obavezni su imati biometrijski pasoš sa datumom važenja minimum 3 mjeseca od planiranog dana povratka sa putovanja.

Kalkulacija je rađena na bazi minimum 45 putnika.
Sa uplatom akontacije putnik prihvata Opće uslove putovanja.
Agencija zadržava pravo promjene rasporeda fakultativnih posjeta usljed nepredviđenih okolnosti.

Molimo Vas da se prije zaključenja ugovora o putovanju upoznate sa programom putovanja i Opštim uslovima putovanja agencije

1

Dan 1

20.04.2018. (PETAK), SARAJEVO – PALMANOVA Okupljanje putnika na dolaznim peronima Autobuske stanice u Sarajevu. Polazak autobusa u 22.00h. Putovanje na relaciji Sarajevo – Zenica – Doboj – Zagreb – Ljubljana – Trst- Veneto. Noćna vožnja.
2

Dan 2

21.04.2018. (SUBOTA), PALMANOVA – VENETO Dolazak u Italiju u jutarnjim satima. Odlazak do tržnog centra u Palmanovi (više na www.palmanovaoutlet.it) gdje možete pronaći radnje najvećih svjetskih robnih marki sa muškom, ženskom, dječijom i sportskom garderobom; igračke, stvari za kuću, šminka, pokloni – sve to možete naći ovdje. Slobodno vrijeme za kupovinu. Poslijepodne nastavak putovanja prema Venetu. Smještaj u hotel. Slobodno vrijeme. Noćenje.
3

Dan 3

22.04.2018. (NEDJELJA), VENETO – VENECIJA Doručak. Napuštanje hotela i polazak prema Lido di Jesolu te odlazak u luku Punta Sabbioni i vožnja brodom do Venecije. Slijedi razgledanje grada u pratnji vodiča: MOST UZDAHA, DUŽDEVA PALATA, ZATVOR, BAZILIKA SV. MARKA, ZVONIK CAMPANILLE, TORRE DEL OROLOGIO, ZGRADA PROCURATIE, MOST RIALTO. Slobodno vrijeme. Povratak u luku Punta Sabbionni i povratak prema BiH sa usputnim pauzama po potrebi grupe.
4

Dan 4

23.04.2018. (PONEDJELJAK),– SARAJEVO Dolazak u BiH u ranim jutarnjim satima.