onama

Autoprevoz-Bus d.d. Mostar kompanija sa 70-ogodišnjim iskustvom uspješno posluje na tržištu prevoza putnika i turizma u Bosni i Hercegovini, a posebno u regiji Hercegovine i gradu Mostaru gdje je i sjedište firme.

U svom vlasništvu posjedujemo više od 20 autobusa visoke turističke klase marke MAN od 50 i 57 sjedišta sa svom pratećom opremom ( klima, WC, video, frigo, mini –kuhinja, CDi MP3 player…) minibuse ISUZU TURQUISE 31 sjedište sa klimom i Mercedes Sprinter sa 16 sjedišta.

Putnička agencija Autoprevoz-Bus za Vas organizuje europska putovanja, ekskurzije, transfere, ljetovanja, skijanje, hotelski i privatni smještaj, iznajmljivanje autobusa….itd

Za koju god destinaciju se odlučili nećete pogriješiti, bilo da se radi o Hrvatskoj, Crnoj Gori, Albaniji jer nama je stalo da se vratite zadovoljni i upravo zato ćemo se potruditi da opravdamo ukazano nam poverenje.

Pored gore navedenih destinacija stojimo Vam na raspolaganju i za avio aranžmane u Turskoj, Španiji …

Dođite kod nas u agenciju na Autobuskoj stanici Mostar i naše ljubazno osoblje ce Vam pomoći i odgovoriti na svako Vaše pitanje. Tu su i naši brojevi telefona na koje takođe možete dobiti odgovore na sva pitanja. Dođite ili pozovite, mi smo tu!

bus-2