Biograd na moru 1

PRVOMAJSKI PRAZNICI U
HOTELU ILIRIJA ILI KORNATI BIOGRAD NA MORU

POLAZAK: 29.04.2023. POVRATAK: 01.05.2023.

PRVI DAN: SUBOTA 29.04.2023 ŠIBENIK
Polazak grupe u jutarnjim satima. Vožnja autoputem. Pauza za odmor . Dolazak u Šibenik i obilazak grada sa lokalnim vodičem. Slobodno vrijeme za šetnju gradom. Vožnja cca sat vremena do Biograda na moru i smještaj grupe u hotel Ilirija ili Kornati . Večera. Noćenje.

DRUGI DAN: NEDJELJA 30.04.2023 ZADAR
Doručak . Fakultativni izlet u zadar ( uz doplatu) .Vožnja do Zadra. Obilazak grada sa stručnim lokalnim vodičem. crkvu sv. Donata, katedralu sv. Stošije, Forum, Kalelargu, Narodni trg, Kopnena vrata ili Arsenal. Zadar je poznat i po novijim znamenitostima, kao što su Morske orgulje , Pozdrav Suncu ili Muzej antičkog stakla. Slobodno vrijeme za šetnju. Polazak iz Zadra sa dogovorenog mjesta . Dolazak u hotel na večeru. Noćenje

TREĆI DAN: NEDJELJA 01.05.2023 SPLIT
Doručak. Napuštanje hotela. Vožnaj do Splita i slobodno vrijeme za šetnju i odmor. U popodnevnim satima nastavak puttovanja prema Mostaru. Pauze po potrebi grupe. Dolazak na odredište u večernjim satima. KRAJ USLUGE.

Cijena po osobi: 280,00 KM
* Obavezna uplata akontacije od 80,00 KM do 28.02.2023 zbog rezervacije hotela.

Cijena uključuje:
· prevoz modernim autobusima Autoprevoz-Bus-a na navedenoj relaciji
· Smještaj u hotelu Ilirija ili Kornati 4* Biograd na moru u dvokrevetnim i trokrevetnim sobama na bazi 2 polupansiona ( večera i doručak)
– usluge lokalnog vodiča u Šibeniku
– PDV BIH, PDV HR
– organizacija i pratioca putovanja

Cijena ne uključuje:
– PZ osiguranje do 60 godina starosti 6,00 KM osiguranje preko 60 -70 godina starosti 12 KM
– boravišna taksa 6,00 KM / 3,00 Euro za 2 noći po osobi (plaća se vodiču prije ulaska u hotel)
– fakultativni izlet u Zadar ( prevoz, lokalni vodič, cjelodnevni parking)- 20 KM
– doplata za jednokrevetnu sobu 130,00 KM za 2 noći
– doplata za posebno sjedište u autobusu : (sjedišta iza vozača, sjedište iza suvozača ) –40,00 KM

NAČIN PLAĆANJA:

Mogučnost plaćanja u ratama lično u Agenciji Autoprevoz-Bus radnim danima u periodu od 08:30 do 15:30 :
1. Rata do 28.februara 2022
2. Rata do 10.mart 2023.
3. Rata do 10.aprila 2023

NAPOMENA: Cijena aranžmana je kalkulisana na bazi 35 putnika.Ukoliko bude manje prijavljenih možemo realizovati putovanje uzprethodni dogovor sa klijentima.o korekciji cijene. Ukoliko dodje do otkazivanja putovanja dužni smo obavjestiti sve klijente koji su izvršili rezervaciju 7 dana prije polaska na putovanje. Agencija Autoprevoz-Bus zadržava pravo zamjene navedenog hotela sličnim hotelom i promjene rasporeda posjeta usljed nepredvidjenih okolnosti. Za realizaciju fakultativnih i zleta potrebno je minimalno 25 prijavljenih putnika. Agencija Autoprevoz-Bus sklapa ugovor o putovanju sa klijentima prilikom uplate I rate ili cjelokupnog iznosa na ugovor mogu ici maksimalno 4 osobe .
Smještaj u hotelu u 1/3 (trokrevetnim sobama) podrazumijeva 1 „francuski“ ležaj ili 2 kreveta spojena i 1 pomoćni ležaj (ili sofa) „na razvlačenje“.

***Agencija ne može garantovati brzinu interneta i nije odgovorna u slučaju slabog signala ili nestanka interneta usljed tehničkih problema turskih operatera.***
***Agencija ne može i nema uticaja na podjelu soba u hotelu, to isključivo rade uposlenici hotela na recepciji.***
UPOZORENJE: Mole se putnici da vode računa o svojim putnim ispravama, novcu i stvarima u toku trajanja aranžmana. Svaki putnik je dužan samostalno provjeriti važnost svojih dokumenata i provjeriti zakonske regulative oko ulaska u države koje su u programu putovanja. Svi putnici su duzni imati validnu policu putničkog zdravstvenog osiguranja.
OTKAZNA POLITIKA ODUSTAJANJA OD PUTOANJA:
Putnik ima pravo da odustane od putovanja, o čemu je dužan pismeno izvijestiti organizatora putovanja. Datum prijema pisanog otkaza predstavlja osnov za obračun naknade koja pripada organizatoru, izražene procentualno u odnosu na ukupnu cijenu putovanja, i to:
– 10% ako se putovanje otkaže do 30 dana prije početka,
– 20 % ako se putovanje otkaže 29 do 15 dana,
– 50 % ako se putovanje otkaže 14 do 8 dana,
– 100 % ako se putovanje otkaže 7 do 1 dana

Putnici na ovom putovanju obavezni su imati biometrijski pasoš sa datumom važenja minimum 3 mjeseca od planiranog dana povratka sa putovanja ili lična karta.
Svim putnicima stojimo na raspolaganju za sva pitanja u vezi sa programom putovanja putem telefona 036/551 900 ili na email: booking@autoprevoz-bus.ba ili info@autoprevoz.ba