NP Una 2

BOSANSKA KRAJINA

JAJCE-BIHAĆ –?OSTROŽAC NA UNI – ?ŠTRBAČKI BUK – JAPODSKI OTOCI ?
04.03.-05.03.2023

2 dana/ 1 polupansiona

PROGRAM PUTOVANJA:

PRVI DAN: SUBOTA MOSTAR-ČAPLJINA- JAJCE-OSTROŽAC-BIHAĆ

Okupljanje putnika na autobuskim stanicama u Čapljini i Mostaru oko 06:00 sati. Slijedi putovanje kroz BiH uz usputne pauze po potrebi grupe. Prva destinacija za obilazak je Jajce sa lokalnim vodičem. U dogovoreno vrijeme nastavak putovanja za Krajinu u kojoj ćemo posjetiti Ostrožac na Uni. Nakon posjete Ostrošcu slijedi vožnja prema restoranu River Dock i pauza za odmor i kaficu dok posmatrate desetak prirodnih slapova i krajolike koji će Vas očarati svojom ljepotom. Nakon pauze slijedi vožnja prema hotelu. Po dolasku u hotel slijedi prijava u sobe i slobodno vrijeme za odmor . Večera . Fakultativno Muzika uživo u hotelu Noćenje.

DRUGI DAN: NEDJELJA BIHAĆ- ŠTRBAČKI BUK – JAPODSKI OTOCI-MOSTAR

Doručak. Odjava iz hotelskih soba i vožnja prema Štrbačkom buku. Nakon posjete Štrbačkom buku slijedi vožnja prema Japodskim otocima. Blizu Bihaća, u naselju Račić, smjestila se turistička atrakcija Japodski otoci. Ovo čudo prirode predstavlja kulturno-arheološko područje, okruženo zelenilom i plavom kraljicom – rijekom Unom. Pet drvenih mostića povezuju pet riječnih ada, koje gledajući iz zraka daju jedinstvenu sliku – „srca prirode“. Nakon nezaboravnih trenutaka na prekrasnoj Uni, slijedi povratak prema Mostaru sa usputnim pauzama prema potrebi grupe. Planirani dolazak u Mostar i Čapljinu je u večenjim satima.

 Cijena po osobi: 170,00 KM

* Obavezna  uplata akontacije od 55,00 KM do 30.12.2022  zbog rezervacije hotela.

 

CIJENA UKLJUČUJE:
• Prevoz autobusima visoke turističke klase prema programu putovanja
• 1 polupansion ( večera,doručak) u hotelu  Rekić 3*+ u Bihaću u 1/2 i  1/3 sobama

 • Muzika uzivo u hotelu
 • lokalni turistički vodiči
 • boravišna taksa I osiguranje u hotelu
 • muzika uživo u hotelu
 • Usluge predstavnika agencije, organizatora putovanja
 • Troškove organizacije i rezervacije, PDV

CIJENA NE UKLJUČUJE:
• Doplata za jednokrevetnu sobu  30,00 KM

 • Ulaznica za Ostrožac
 • Prevoz I Ulaznica za NP Una / Štrbačkim buk sa lokanim prevozom od ulaza do slapova I nazad 15,00 KM

( plaća se pratiocu grupe )

 • Ulaznice u muzeje prilikom posjeta
 • Doplatu za posebno sjedište u autobusu 30,00 KM (sjedišta iza vozača, sjedište iza suvozača)
 • Individualne troškove

NAČIN PLAĆANJA:

Mogučnost plaćanja u tri rate u Agenciji Autoprevoz-Bus radnim danima u periodu od 08:30 do 15:30 :

 1. Rata  do 30. decembar 2022
 2. Rata do 20.januara 2023.
 3. Rata do 20.februara 2023

 NAPOMENA: Cijena aranžmana je kalkulisana na bazi 35 putnika.Ukoliko bude manje prijavljenih možemo realizovati putovanje uzprethodni dogovor sa klijentima.o korekciji cijene. Ukoliko dodje do otkazivanja putovanja dužni smo obavjestiti sve klijente koji su izvršili rezervaciju 7 dana prije polaska na putovanje. Agencija Autoprevoz-Bus  zadržava pravo zamjene navedenog  hotela sličnim hotelom i promjene rasporeda posjeta usljed nepredvidjenih okolnosti.  Za realizaciju fakultativnih i zleta potrebno je minimalno 25 prijavljenih putnika.

UPOZORENJE: Mole se putnici da vode računa o svojim putnim ispravama, novcu i stvarima u toku trajanja aranžmana. Svaki putnik je dužan samostalno provjeriti važnost svojih dokumenata i provjeriti zakonske regulative oko ulaska u države koje su u programu putovanja. Svi putnici su duzni imati validnu policu putničkog zdravstvenog osiguranja.

OTKAZNA POLITIKA ODUSTAJANJA OD PUTOANJA:

Putnik ima pravo da odustane od putovanja, o čemu je dužan pismeno izvijestiti organizatora putovanja. Datum prijema pisanog otkaza predstavlja osnov za obračun naknade koja pripada organizatoru, izražene procentualno u odnosu na ukupnu cijenu putovanja, i to:

– 10% ako se putovanje otkaže do 30 dana prije početka,

– 20 % ako se putovanje otkaže 29 do 15 dana,

– 50 % ako se putovanje otkaže 14 do 8 dana,

– 100 % ako se putovanje otkaže 7 do 1 dana

Svim putnicima stojimo na raspolaganju za sva pitanja u vezi sa programom putovanja putem telefona 036/551 900  ili na email: booking@autoprevoz-bus.ba ili info@autoprevoz.ba